Taoïstische (business) coaching & massage

Mijn aanpak:

Healing Tao als basis

In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Chinese 5-elementenleer. Ik was gelijk gegrepen door de praktische taal van de 5 elementen, de logica ervan, de wonderlijke ervaring van Chi Kung en de helende werking van aanraking via het lichaam. Ik ben Chi Kung gaan beoefenen en heb mij verdiept in Healing Tao, in het bijzonder Tao voor vrouwen.

Strategische blik, pragmatische aanpak

Ook strategisch management en de (organiseer)principes van een nieuwe tijd hebben de afgelopen 15 jaar mijn voortdurende aandacht gehad. Ik schakel gemakkelijk tussen conceptueel en praktisch niveau. Het geleerde neem ik mee in mijn coaching en projecten, of vertaal ik in trainingen, lectures en workshops.

Zijn&

Bij alles wat ik doe is het verhogen van de kwaliteit van Zijn het eerste uitgangspunt. Wie jij bent, waar jouw passie ligt, wat je mogelijkheden, talenten en vaardigheden zijn, neem je immers overal mee naartoe. In je werk, in je leven, in je relaties, en ook in hoe je groeit.

Hoe beter jij in je vel zit en toegang hebt tot jouw kwaliteiten, hoe beter je kunt presteren. In je lijf wonen is daarbij belangrijk.

‘Your issues are in your tissues’

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet optimaal in je vel zit: stress, blokkades, conditionering, blinde vlekken, trauma, schrik, verdriet, bevriezing, angst, opgeslagen woede, uit verbinding zijn met delen van jezelf…ik kan nog wel even doorgaan. Vaak uiten deze verstoring zich in allerlei kwaaltjes, waar je soms de oorzaak niet eens van kunt aanwijzen.

Ik werk graag met het lijf als ingang. In de massages met de aanraking als uitnodiging voor het loslaten van blokkades, stress, lading, trauma. De massage die de stroom weer op gang brengt. Healing Tao oefeningen die effectief bijdragen aan jouw welzijn. Bewustzijn, inzichten en wijsheid tonen zich.

Mijn stijl is zachtmoedig én to the point. Al snel wordt de essentie van je vraagstuk helder. Ik luister, op meerdere lagen, en kom dan met een praktische aanpak. Zweverig? Nou nee. Mensen ervaren mij juist als heel aards en praktisch, nuchter zelfs.