Het begint bij jou. Bij jouw vraag, probleem of verlangen. In één of soms enkele gesprekken krijg je helderheid over de echte vraag. Dan volgt het ontwikkelperspectief en concreet welke stappen je daar gaan brengen. Ik maak gebruik van kennis en modellen (organisatiekunde en persoonlijke ontwikkeling), wijsheid (vanuit ervaring en training), en beschikbare informatie uit meerdere lagen om inzicht te ontwikkelen. Wat is er al, en wat ontbreekt nog? En dan begint het te bruisen; de vele creatieve mogelijkheden en heel concrete vormgeving van wat er kan ontstaan zijn mijn specialiteit. Aards, concreet, praktisch, doelgericht.

Kies voor verschillende manieren van counselling: persoonlijke ontwikkeling of business coaching. Mijn ervaring is dat enkele gesprekken voldoende zijn om weer zelfstandig verder te kunnen.

Neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Gewoon voor een kopje koffie drinken, of voor een intake gesprek als je meer weet over het pad dat je in wilt slaan! In verband met uiteenlopende wensen en behoeften in counselling, zijn prijzen per aanvraag op maat.

sietske.vanden.broek@icloud.com 06-24576033