Training Groeps dynamica (mei 2019)

Ervaringsgerichte training voor mensen die gericht met de dynamiek in het team of groep aan de slag wil.

Als leidinggevende heb ik ervaren hoe essentieel het is voor effectief leiderschap om te weten hoe zichtbare en onzichtbare groepsprocessen werken. En wat effectieve interventies er zijn om sfeer, samenwerking en prestatie te verbeteren. Hoe kom je met je team naar de volgende fase van samenwerken? Samen met Annemiek Streng (Strength) verzorg ik ervaringsgerichte training groepsdynamica zowel in-company als op inschrijving.

Een training groepsdynamica is een intense, ervaringsgerichte training die je inzicht verschaft in groepsdynamiek en je handvaten biedt voor effectieve interventies. De werkwijze die we aanspreken is gebaseerd op het gedachtengoed van Piets Weisfelt: werken met liefdesenergie in organisaties. Volledige tekst op de website van Strength.

Eerstvolgende beschikbare training voor groepsdynamica:

Data 13 Mei en 14 Mei
Tijd van 13 mei 9.30 uur t/m 14 mei 17.00 uur
Locatie De Hoorneboeg, Hilversum
Trainers Annemiek Streng en Sietske van den Broek
Prijs €795 excl. btw